Конвертирате PDF до TXT

Конвертирате Ја Вашата PDF до TXT документи без напор

Изберете ги вашите датотеки
или Повлечете и пуштете ги датотеките овде

*Датотеките се избришани по 24 часа

Конвертирајте датотеки до 2 GB бесплатно, корисниците на Pro можат да конвертираат датотеки до 100 GB; Пријавете се сега


Подигни датотека

0%

Како да конвертирате PDF во текстуална (.txt) датотека онлајн

За да конвертирате PDF во Txt, повлечете и пуштете или кликнете на нашата област за поставување за да ја поставите датотеката

Нашата алатка автоматски ќе го конвертира вашиот PDF во текстуална датотека (.txt).

Потоа кликнете на врската за преземање на датотеката за да го зачувате ТЕКСТ (.txt) на вашиот компјутер


PDF до TXT ЧПП за конверзија

Како работи вашиот конвертор PDF во текст?
+
Нашиот конвертор од PDF во текст користи напредни алгоритми за прецизно извлекување на содржината на текстот. Поставете го вашиот PDF и нашата алатка ќе го трансформира во обичен текст.
Да, нашиот конвертор од PDF во текст е дизајниран да се справува со сложени распореди и прецизно да извлекува текстуална содржина. Се стреми да обезбеди прецизни резултати, дури и во предизвикувачки сценарија.
Конверторот се фокусира на екстракција на текст и можеби нема да зачува сложено форматирање или стилови. Излезот е обичен текст, што го прави погоден за случаи кога акцентот е ставен на текстуалната содржина.
Иако нашиот конвертор може да се справи со различни големини на датотеки, за оптимални перформанси, препорачуваме да поставувате датотеки со умерена големина за помазен процес на екстракција на текст.
Секако! Нашиот конвертор од PDF во текст ви овозможува да ги одредите страниците од кои сакате да извлечете текст. Оваа функција обезбедува флексибилност при изборот на содржината за екстракција.

file-document Created with Sketch Beta.

PDF (Portable Document Format), формат создаден од Adobe, обезбедува универзално гледање со текст, слики и форматирање. Неговата преносливост, безбедносните карактеристики и верноста на печатењето го прават клучен во задачите за документи, освен идентитетот на неговиот креатор.

file-document Created with Sketch Beta.

TXT (обичен текст) е едноставен формат на датотека што содржи неформатиран текст. TXT-датотеките често се користат за складирање и размена на основни текстуални информации. Тие се лесни, лесни за читање и компатибилни со различни текстуални уредувачи.


Оценете ја оваа алатка
3.6/5 - 7 гласови

Конвертирај други датотеки

P W
PDF во Word
Конвертирајте PDF-датотеки во документи на Word што може да се уредуваат без напор со нашата алатка која е погодна за корисниците
P J
PDF во JPG
Брзо трансформирајте PDF-датотеки во висококвалитетни JPG со помош на нашата ефикасна алатка
P P
PDF до PNG
Беспрекорно конвертирате PDF-датотеки во слики PNG со нашата ефикасна и прифатлива алатка за корисникот
P Ex
PDF до Excel
Конвертирајте ги PDF табелите во Excel листови без напор додека го зачувувате интегритетот на податоците
P PP
PDF до PowerPoint
Лесно трансформирајте PDF-датотеки во динамични презентации додека го зачувате распоредот
P I
PDF на слика
Брзо конвертирате PDF-датотеки во различни формати на слики со нашата разновидна алатка
Компресирај PDF
Ефикасно намалете ја големината на PDF-датотеките за побрзо споделување и оптимално складирање
Сплит PDF
Поделете големи PDF-датотеки на делови што може да се управуваат без напор со нашата интуитивна алатка
Спуштете ги вашите датотеки овде