Konvertohet PDF në TXT

Konvertoni Tuajin PDF në TXT dokumente pa mundim

Zgjidhni skedarët tuaj
ose Zvarrit dhe Lësh skedarët këtu

*Skedarët fshihen pas 24 orësh

Konvertoni skedarë deri në 2 GB falas, përdoruesit Pro mund të konvertojnë skedarë deri në 100 GB; Regjistrohu tani


ngarkimi

0%

Si të konvertoni një skedar PDF në tekst (.txt) në internet

Për të kthyer një PDF në Txt, tërhiqni dhe lëshoni ose klikoni zonën tonë të ngarkimit për të ngarkuar skedarin

Mjeti ynë do ta konvertojë automatikisht skedarin tuaj PDF në skedar teksti (.txt).

Pastaj klikoni lidhjen e shkarkimit të skedarit për të ruajtur TEXT-in (.txt) në kompjuterin tuaj


PDF në TXT FAQ për konvertimin

Si funksionon konverteri juaj PDF në tekst?
+
Konvertuesi ynë PDF në Tekst përdor algoritme të avancuara për të nxjerrë me saktësi përmbajtjen e tekstit. Ngarkoni PDF-në tuaj dhe mjeti ynë do ta transformojë atë në tekst të thjeshtë.
Po, konverteri ynë PDF në tekst është krijuar për të trajtuar paraqitjet komplekse dhe për të nxjerrë me saktësi përmbajtjen e tekstit. Ai përpiqet të sigurojë rezultate të sakta, edhe në skenarë sfidues.
Konvertuesi fokusohet në nxjerrjen e tekstit dhe mund të mos ruajë formatimin ose stilet komplekse. Prodhimi është tekst i thjeshtë, duke e bërë atë të përshtatshëm për rastet kur theksi vihet në përmbajtjen tekstuale.
Ndërsa konverteri ynë mund të trajtojë madhësi të ndryshme skedarësh, për performancë optimale, ne rekomandojmë ngarkimin e skedarëve me madhësi mesatare për një proces më të butë të nxjerrjes së tekstit.
Sigurisht! Konvertuesi ynë PDF në Tekst ju lejon të specifikoni faqet nga të cilat dëshironi të nxirrni tekst. Kjo veçori ofron fleksibilitet në zgjedhjen e përmbajtjes për nxjerrje.

file-document Created with Sketch Beta.

PDF (Portable Document Format), një format i krijuar nga Adobe, siguron shikim universal me tekst, imazhe dhe formatim. Transportueshmëria, veçoritë e sigurisë dhe besnikëria e printimit e bëjnë atë thelbësore në detyrat e dokumentit, përveç identitetit të krijuesit.

file-document Created with Sketch Beta.

TXT (Tekst i thjeshtë) është një format i thjeshtë skedari që përmban tekst të paformatuar. Skedarët TXT shpesh përdoren për ruajtjen dhe shkëmbimin e informacionit bazë tekstual. Ato janë të lehta, të lehta për t'u lexuar dhe të pajtueshme me redaktues të ndryshëm teksti.


Vlerësoni këtë mjet
3.6/5 - 7 vota

Konvertoni skedarë të tjerë

P W
PDF në Word
Konvertoni PDF-të në dokumente Word të redaktueshme pa mundim me mjetin tonë miqësor për përdoruesit
P J
PDF në JPG
Transformoni shpejt skedarët PDF në JPG me cilësi të lartë duke përdorur mjetin tonë efikas
P P
PDF në PNG
Shndërroni pa probleme PDF-të në imazhe PNG me mjetin tonë efikas dhe miqësor për përdoruesit
P Ex
PDF në Excel
Shndërroni me lehtësi tabelat PDF në fletë Excel duke ruajtur integritetin e të dhënave
P PP
PDF në PowerPoint
Transformoni me lehtësi skedarët PDF në prezantime dinamike duke ruajtur strukturën
P I
PDF në Imazh
Shndërroni shpejt PDF-të në formate të ndryshme imazhi me mjetin tonë të gjithanshëm
Kompreso PDF-në
Zvogëloni madhësitë e skedarëve PDF në mënyrë efikase për ndarje më të shpejtë dhe ruajtje optimale
Split PDF
Ndani PDF-të e mëdha në pjesë të menaxhueshme pa mundim me mjetin tonë intuitiv
Hidhini skedarët tuaj këtu