PDF уредник

Име на датотека:

-

Големина на Фајлот:

-

Наслов

-

Автор:

-

Предмет:

-

Клучни зборови:

-

-

Датум на измена:

-

Креатор:

-

Продуцент на PDF:

-

PDF верзија:

-

Број на страници:

-

Големина на страница:

-

Брз веб-преглед:

-

Изберете опција Алтернативниот текст (алтернативен текст) помага кога луѓето не можат да ја видат сликата или кога таа не се вчитува.
Цели на 1-2 реченици кои го опишуваат предметот, поставката или дејствијата.
Ова се користи за украсни слики, како што се граници или водени жигови.
Се подготвува документ за печатење…
0%

Оценете ја оваа алатка
2.9/5 - 41 гласови