За нас

Здраво

PDF.to го започна Џонатан Надер во 2019 година како едноставна алатка за конвертор на PDF со само неколку карактеристики. Како што растеше страницата, се додаваа повеќе функции и Лу Алкала почна да помага. Сега платформата е една од најдобрите мрежи за конверзија на PDF на интернет. Нуди API, робустен систем за издавање билети за поддршка и стотици илјади конвертирани PDF. Исто така, има многу разновидни алатки како PDF во OCR и одличен PDF уредник. Како и повеќето сајтови, сакаме да ги одржуваме работите едноставни, па ако ви треба или сакате нешто друго, само контактирајте со нас.

John