Rreth nesh

Përshëndetje

PDF.to u nis nga Johnathan Nader në 2019 si një mjet i thjeshtë konvertues PDF me vetëm disa veçori. Ndërsa faqja u rrit, u shtuan më shumë veçori dhe Lou Alcala filloi të ndihmonte. Tani platforma është një nga rrjetet më të mira të konvertimit PDF në internet. Ai ofron një API, një sistem të fuqishëm biletash për mbështetje dhe qindra mijëra PDF të konvertuar. Ai gjithashtu ka shumë grupe mjetesh të ndryshme si PDF në OCR dhe një redaktues të shkëlqyeshëm PDF. Ashtu si shumica e sajteve, ne na pëlqen t'i mbajmë gjërat të thjeshta, kështu që nëse keni nevojë ose dëshironi diçka tjetër, thjesht na kontaktoni.

John