Конвертирате TIFF до PDF

Конвертирате Ја Вашата TIFF до PDF документи без напор

Изберете ги вашите датотеки
или Повлечете и пуштете ги датотеките овде

*Датотеките се избришани по 24 часа

Конвертирајте датотеки до 2 GB бесплатно, корисниците на Pro можат да конвертираат датотеки до 100 GB; Пријавете се сега


Подигни датотека

0%

Како да конвертирате TIFF во PDF датотека преку Интернет

За да претворите TIFF во PDF, повлечете и испуштите или кликнете на нашата област за поставување за да ја испратите датотеката

Нашата алатка автоматски ќе ја претвори вашата TIFF во PDF-датотека

Потоа ќе кликнете на врската за преземање до датотеката за да ја зачувате PDF на вашиот компјутер


TIFF до PDF ЧПП за конверзија

Како функционира вашиот конвертор TIFF во PDF?
+
Нашиот конвертор TIFF во PDF ги трансформира сликите од TIFF во PDF документ додека го зачувува квалитетот на сликата и форматот на повеќе страници. Поставете ја вашата TIFF-датотека и нашата алатка ефикасно ќе ја претвори во PDF што може да се чита.
Да, нашиот конвертор гарантира дека квалитетот на сликата на вашата TIFF-датотека се одржува во добиениот PDF. Графиките ќе бидат верно репродуцирани без губење на квалитетот.
Апсолутно! Нашиот конвертор TIFF во PDF поддржува TIFF-датотеки со повеќе страници. Секоја страница ќе биде претворена во посебна страница во добиениот PDF документ.
Нашиот конвертор може да ракува со TIFF датотеки со различни големини и резолуции. Сепак, за оптимални перформанси, препорачуваме да поставувате датотеки со умерена големина и резолуција.
Нашиот конвертор TIFF во PDF се фокусира на конверзија на слики. Хиперврски или интерактивни елементи од TIFF може да не се вклучени во PDF-от. Препорачуваме да користите специјализирани алатки за интерактивни елементи.

file-document Created with Sketch Beta.

TIFF (Формат на датотека со ознака) е разновиден формат на слика познат по својата компресија без загуби и поддршка за повеќе слоеви и длабочини на бои. TIFF-датотеките најчесто се користат во професионалната графика и објавувањето за висококвалитетни слики.

file-document Created with Sketch Beta.

PDF (Portable Document Format), формат создаден од Adobe, обезбедува универзално гледање со текст, слики и форматирање. Неговата преносливост, безбедносните карактеристики и верноста на печатењето го прават клучен во задачите за документи, освен идентитетот на неговиот креатор.


Оценете ја оваа алатка
5.0/5 - 1 гласови

Конвертирај други датотеки

P W
PDF во Word
Конвертирајте PDF-датотеки во документи на Word што може да се уредуваат без напор со нашата алатка која е погодна за корисниците
P J
PDF во JPG
Брзо трансформирајте PDF-датотеки во висококвалитетни JPG со помош на нашата ефикасна алатка
P P
PDF до PNG
Беспрекорно конвертирате PDF-датотеки во слики PNG со нашата ефикасна и прифатлива алатка за корисникот
P Ex
PDF до Excel
Конвертирајте ги PDF табелите во Excel листови без напор додека го зачувувате интегритетот на податоците
P PP
PDF до PowerPoint
Лесно трансформирајте PDF-датотеки во динамични презентации додека го зачувате распоредот
P I
PDF на слика
Брзо конвертирате PDF-датотеки во различни формати на слики со нашата разновидна алатка
Компресирај PDF
Ефикасно намалете ја големината на PDF-датотеките за побрзо споделување и оптимално складирање
Сплит PDF
Поделете големи PDF-датотеки на делови што може да се управуваат без напор со нашата интуитивна алатка
Спуштете ги вашите датотеки овде